Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

Portré fotók

2015.03.07

 

Az első fotómontázsom: A Rallye2 2010-ben

2010.11.10

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Frissítettem

2010.10.29

Üdv Néktek hű rajongóim! A mai napon a Baranya Kupáról tettem föl néhány képet, szám szerint 10-et, és a Kazincbarcika Rallye céldobogójáról még 5-öt. Az utóbbihoz, még igyekszem pár autóst is "föltolni" hamarosan. Több kép a tárhely hiánya miatt a www.rallye2.hu -n látható, a galériában.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

Élek még! (Kérdeznék páran: de minek?)

2010.07.26

Üdv Mindenkinek! Töltöttem föl ízelítőként 10 azaz kemény tíz darab képet a július 17-18-i 17. Veszprém Rallyeról, onnan is a Rallye 2-esek ténykedéséről. Nézegessétek sokat. A többit, lévén, hogy itt igen kevés a tárhely megtaláljátok a http://www.rallye2.hu -n. Itt lesz a közvetlen link: http://www.rallye2.hu/?p=3572 . Jó nézelődést kívánok!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

A továbbiakban...

2010.05.28

Üdv Mindenkinek! Az indulás után némileg alább maradt a lendület, de természetesen nem szűnt meg. Nem mondanám azt, hogy munkahiánytól szenvedtem volna az elmúlt hónapokban, de tény mi tény elég keveset kattogtattam, leginkább a klaviatúrát püföltem. Ráadásul a gépem is megadta magát, egy szoftverhiba miatt amit a budapesti Canon szervízben 2-3 óra alatt precízen és nem mellesleg INGYEN ( hahóóóóó! Igen, ilyen még 2010-ben létezik!!!)  kijavítottak. Lassan átlépi a 36000 expót a technika, és még mindig tökéletes. Az álom továbbra is az 50D, de majd ha ránk szakad a nemzeti bank, akkor megveszem. Egy 30D talán elérhető lenne használtan, de egyenlőre marad ez a felállás. Ezt én avattam fel, jól ismerem, és ragaszkodom az ilyen dolgaimhoz. Hamarosan új képek kerülnek föl az oldalra, elsősorban a Rallye Bajnokság másodosztályát ismerhetik, ismerhetitek meg majd belőlük. Ígérem ezután sűrűbben jelentkezem. Üdv Mindenkinek! Salánki Gábor.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 0

2009.11.29.

2009.11.29

Új képgalériák, valamint új képek is kerültek föl az oldalra. Új galéria a Kirándulások stb. menüpontba van mégpedig Virágok, színek, makrók néven. Az Állati képeim között is lehet újdonságokat találni. A Hírességek közé fölkerült Trill Zsolt és Cserhalmi György színészek fotója, valamint a Tankcsapda frontembere Lukács László is. Persze csak virtuálisan. Sportoló zenészekkel is gazdagodott ez a galéria Dombi Tibornak és Sándor Tamásnak köszönhetően. További újdonság, hogy a Hírképek, események menüpontba létre hoztam egy olyan mappát, ahová remélhetőleg sok-sok eseményről töltök majd föl csak 1-2 maximum 3 képet, amolyan igazi sajtósan, képaláírással. És bizony ez is újdonság, hogy mostantól itt lehet azokról a dolgokról informálódni, amik az oldalon történnek, frissülnek.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 1